pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dissabte, 15 d’octubre del 2011

Reunió Dijous 20 - Ultra Montsant - PL Tortosa i altres

Reunió Dijous 20 al pavelló (oberta a Junta, socis i simpatitzants).
Tot i que enviarem avui o demà convocatòria per mail, confirmar la data 20/10/11, hora (de 22h30m a 23h30m) i lloc (pavelló Roquetes).
Hem de parlar dels regals aparaulats pel Km vertical, patrocinadors, convenis, loteria, situació registre entitats esportives, feec, tema financer, ....

Ultra Montsant  UTSM 15-16/10/2011
Mentre escrivim aquestes línies cal recordar que tenim diversos companyas a la Ultra del Montsant.
100 km  4000m +
Sense voler equivocarmos: Ivan, Puça, Jordi B, Bernabé.
Així mateix a la prova TSM (24 km) de diumenge creiem que hi participará Tere A.

Clica per anar a la web de la cursa.

PL Tortosa 16/10/2011
10 Km.
En principi: Daniel A, Núria P, Ricardo, Ximo V., David G, Jose S., ..

Clica per anar a la web  de la cursa.

Bon viatge als guerrers!!!
Salut, cames, i fotos+crònica quan torneu,jaja.

Continua la recollida de finançament pel repte de Puça 2012

Clica sobre la foto: El video que hauries de mirar des del
primer minut fins al darrer (fes-me cas) Sables 2011.

                                                                                                    
   Clica a sobre.

Curs de monitor de Lleure.
Adjuntem informació per si hi ha algú interessat.
 Clica

Nova cursa
El Club Esportiu Delta Run te el plaer de presentar-li la primera cursa a peu de resistència en dues etapes a les Terres de l'Ebre.
DeltaRun tindrà lloc els dies 21 i 22 d'abril del 2012, i neix fruit de la nostra vocació emprenedora, la passió per l'esport i l'amor per les Terres de l'Ebre. El nostre objectiu es apropar al corredor els valors d'una terra, una cultura i una llengua pròpia, l'exquisidesa de la cuina mediterrània i la màgia de la natura que l'envolta.
Amb deltaRun, una cursa amb identitat i anima pròpia, esdevindrem un referent tant a Tarragona, Catalunya com a arreu del territori nacional.
Els convidem a visitar la web de la cursa http://www.deltarun.es/ , a fer difusió de la mateixa i perquè no, a participar-hi.

Marató de Castelló i Paris, by Ricardo.
Ricardo ens comenta novetats de la marató: A partir del 1 de noviembre, con el inicio de la nueva temporada de atletismo, entra en vigor una normativa de la Real Federación Española de Atletismo (RFEA), aprobada en junta de gobierno, el 07 de agosto y publicada en la circular nº 161/2011 RFEA, según la cual, para cualquier competición que esté incluida en el calendario nacional, los corredores deben estar en posesión de licencia RFEA, licencia comunitaria del lugar donde se desarrolla la prueba o bien Carnet del Corredor Plus (de pago), o en su defecto tramitar una licencia de Día. Desde la organización del maratón de Castellón se ha acordado con la RFEA que no se exija la licencia de Día a quienes se inscriban antes del 1 de noviembre. Así que ya lo sabéis, no os despistéis y realizad ya la inscripción si no queréis tener que abonar este coste de la dicha licencia de Día.  http://www.maratoncastellon.org/

Així mateix ens indica que en el seu viatge a Paris va constatar que els garçons també corren, i que si et deixes la samarreta a casa no hi pots anar. jaja.





Gràcies Ricardo

2 comentaris:

JordiB ha dit...

jo no hi he nat a la UTSM! (tot i que m'hagués agradat, este any ja he quedat prou escarmentat...) així que fins l'any que bé res! :)
molta sort als cracks que si que hi són, i als de la PL! ;)

Joan Morillo i Monge ha dit...

Felicitats pel blog i moltes gràcies per fer difusió de la cursa deltaRun!

Att. Joan Morillo
Club Esportiu Delta Run