pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 15 de novembre del 2011

El KM VERTICAL CARAMELLA-CARO COMENÇA...

Això ja està aquí, ... les noticies de darrera hora van i venen, cada tant una nova tongada de corredors inscrits, moltes trucades demanant informació i molta faena feta, i la que queda per fer.
Divendres a les 19 hores al pavelló enllestirem l' escenari de la sortida i de la festa final.
Dissabte a les 7 hores tots els col·laboradors preparant el caliu per als corredors i acompanyants que vagin arribant.
El temps sembla que aguantarà i si no ho fa, serà èpic pels valents/es que lluitaran per arribar i  poder respirar alleugerits, victoriosos/es, ...esperant noves batalles!!!
Caramella-Caro, Una experiència Vital!!!, te la perdras?
Video 2010
Spot 2011
Flyer 2011
 
Capçalera 2011
 
Caramella brogint d' aigua.
T' ho perdràs?

T' esperem: