pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 8 de gener del 2012

Cursa de Campredó: Diumenge15 / Sortida pel Port / Curs cronometratge / i altres

Esperem que els reis us hagin portat moltes bones sabates, malles, buffs i demés, que el diumenge comença el circuit de Curses de Muntanya a Campredó.
Estos dies per les cases se sentien crits  de l' estil: "el polar, el polar que volia!!!", " quin paravent més bo, pareix xino-web i tot!!!", i aquell altre que deia "mizuno, les mizuno, oh.oh..mizuno!!!!" (i li venien tots els gats del voltant pensant que els estaven cridant) (Chist, ejem).

Mentre estem preparant el resum promés del 2011 (quin disbarat de fotos i coses...) comentem temes treballats aquest cap de setmana mentre la propera continuem en el tema federatives.

Dissabte: Alvaro va assistir al curs de cronometratge del Circuit fet als Reguers. Era important conèixer les possibilitats del programa, dels xips, i possibles incidències que poden passar i que es poden solucionar.
Gràcies, Alvaro!!!

Diumenge: Aquest matí, ens hem trobat un grapat després que ahir la tarde i de forma no organitzada s' anés comentant per blog i sms la possibilitat d' entreno o caminada.
Mentre Puça, Jordi P., i els Navarro anaven fent pista corrent per la Mola i el Toscar, la resta hem fet una bona volta a bon ritme senderista. Per cert hem cel·lebrat l' aniversari de Ximo ( d' aquí la cervesa que porta a la mà, ejem...)
Adjuntem les fotos.
Cliqueu sobre la imatge

Gràcies Moises pel café al xalet i la ruta.
_____________________________________

CAMPREDÓ.
Marxa i Cursa.
Una marxa assequible que ens apropa a les dos Torres de Campredó, animeus a fer-la, no us en penedireu.
Primera cursa del Circuit i assequible a tothom.
Qui vulgue fer la seua primera cursa que ho comente i fiquem un grup marxador per acabar-la contents.
La resta, a muerte!!!, que hi ha molts "entrenos" amagats que tenen ganes de sortir a la llum.

Comenteu, i ens trobem.. .Trail Roquetes engega motors 2012.

Clica aquí INSCRIPCIONS
_____________________________________

Aquesta propera setmana anem tancant tema federatives ( a veure si arriba el darrer paper), tanquem comptes, i aneu reservant el 21 (dissabte) per fer Junta Ordinaria i després soparet fi d' any i temporada del Trail.

Dimarts i Dijous, a les 20h15m continuem davant l' Aqua amb els entrenos (tots els ritmes).