pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 29 d’abril del 2012

Avui Marató de la Fageda.

Avui la Sènia mos ha acollit.
A les 6 del matí que han marxat els de la marató, per fer la sortida de la cursa a les 7h30m.
Cinta ja volia fer la foto, ja, però que si els nervis, que si tal, i qual.. que no s' han dixat (bon intent Cinta).

Els de la marxa, si hem fet foto, si... (però mos la guardem, que és una mica especial).

Aquí totes les fotos. Clica.

O sia, que tenint en compte que a l' hora de dinar els de la marxa, l' admin no podia aguantar les cerveses i fer fotos, pos que mos hem quedat en poca imatge gràfica.. un altre dia serà.



Organització: Fantàstica, hi havia faena i s' ha notat. El canvi de la pujada a Pallerols per una nova sendera, molt ben netejat i trobat. Si de cas, i segur que ja sabem que ho hauran de decidir per l' any vinent, l' arribada de la marxa pels carrers asfaltats de tota la vila, carregava i de valent. Entenem els motius que porten a portar la prova al vell mig del poble, però és un tema delicat.
Esponsors, col·laboradors, menjar, beguda, avituallaments... a l' alçada del que ens tenen acostumats estos seniencs. Molt bé Rafalgueris!!!

Els groguets de la marató han lluitat de valent. Ivan sortint-se, mentre que ben aprop Navarro i diesel-Bernabé anaven cansats però fins. Iñaki superant els nervis del debut en distàncies llargues i Fran acompanyant a Lupe arribant bé.
Menció especial a Oscar i Puça. Oscar aguantant fins on ha pogut les molèsties a l'esquena. Ha dit prou quan tocava, queda molt per endavant. Ànims Oscar!!!
Puça, aquell que no anava a competir, encara en arena de Sables als peus, que ha fet el tercer. Manda huevos!!!.

 A la marxa: Alex, Nando, Elena i Jordi, cada dia millor. Les curses són el seu camp. Carme i Cori, disfrutant de les vistes, mentre tiraven i fort cap endavant. Cada dia més fortes. També els esperen les curses. Cinta a ritme i en ganes, bé Cinta, vaja matinada t' han fet fer.
Per davant Josep C i Sandra B, quins cracks.. despues de la demostració feta no puc oblidar-me de cap manera d' ells.. jaja. Sandra primera fèmina de la marxa, i Josep, al grup capdavanter (se' ls ha fet curta la marxa a n'estos dos).
El calvari ha estat per Albert S, i Laura, xeic, xeic... fent "estratègia d' èquip" en Ximo. Ens hen passat, jajaja, 12 dels 16 km escoltant no sé què de que "és que me porteu frenat!!!". Fregit me portava..jajaja.
Este Ximo, i parlo en coneixement de causa, està millor ara que quan tenia 20 anys. Els entrenos de Carlos i la constància donen els seus fruits, que fiera.
Menos mal, que a 1 km de meta, s' ha fotut de morros damunt l' herba (anava tant sobrat que anava pels parterres cantant no sé que de "en el coche de papa..."), que hem pogut riure una miqueta.

En definitiva, hem anat, hem suat, hem patit (una miqueteta), hem fet la cerveseta,.. i hem tornat.

Era el que tocava, o no?  Felicitats a tothom.

Animeus a fer la crònica i la penjem.....
Crònica by....
Crònica by.... 
 ..

Eiiiiiiiiiiiiii!!!!
Apunteus a Núria, que hem de tancar dijous!!!!

Clica sobre la imatge per informació i inscripcions.