pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 26 d’agost del 2012

Avituallament de l’ escaleta aiguat

Divendres a la Lira es va fer una primera distribució de tasques (tranquils els que no hi vareu venir ja que a molts ja us vam tindre en compte i en tot cas el dia de la cursa reforçareu alguns dels llocs establerts, que tot farà falta).

Ivan farà un resum dels diferents llocs per tenit tots clars la seua ubicació.
Per altra banda a l’ avituallament de l’ escaleta, el més complicat des del punt de vista logístic, ja tenim 200 litres d’ aigua (alguna esquena porta també una bona tanda de Thrombocid).

Ivan, Montse, Adell, Bernabé, Moisès, Maria, Ricardo, Gerard, J. Carrasco, Iñaki, Albert..els aiguaders.

Clica a sobre per veure totes les fotos.

Per celebrar-ho, i per celebrar que l’ insigne Secretari (Ivan Gps) ahir feia anys (pel cascat que està deu ser ja veterano, o master), vam fer una cerveseta (i poc més, ejem) al Refugi.

Tasques pendents a fer durant la setmana (qui tingue disponibilitat que comente en Ivan o per correu a ivanmaigi@gmail.com o rroquetes@gmail.com ). Es possible que els entrenos de dimarts i dijous puguen servir per fer alguna de les tasques.
 
-Portar aigua al primer avituallament.
-Acabar de netejar la darrera part de la marxa una mica.
 
-Divendres tarde tots els que puguen cap al pavelló (preparar bosses, cartells, expo, rotulació, barra, ...)
-Dissabte matí tots als pavelló (comença a les 9h, una mica abans).

El volum d’ inscripcions al Kmv està anant d’ allò més bé i possiblement haurem de tancar deixant gent fora.

En quant a la marxa hem detectat que molta gent no s’ ha assabentat de la mateixa i a última hora augmentaran les inscripcions. A tots aquells que els hem portat a fer el recorregut els ha agradat molt, ja que a tocar de casa tenen una ruta assequible, lluny del soroll i en unes vistes i sorpreses notables.



Esperant els resultats dels companys que avui fan la Triatló de Xerta (Fran, ..), no oblideu les properes marxes i curses:

11/9-Cursa i Marxa de Falset.
30/9-Pel Passeig de La Ràpita 10 km asfalt, i 4 km caminada.
30/9-Cursa i Marxa d’ Alcanar.
Moltes d’ elles en les inscripcions molt plenes, no us encanteu.

I mentrestant que la gent no para:

Uns entrenant de valent pel futur...
Bé, David, bé.


i altres (que havien acabat la temporada) fent col·lecció de premis
www.albertgine.blogspot.com

Campió a Puigcerver.
 
Envieu les vostres fotos i cròniques a rroquetes@gmail.com