pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 4 de febrer del 2013

I encara que faci vent, continuem corrent!!!



A meitat d'un esmorzar fruit d'un entrenament frustrat, es van acabar de tancar les inscripcions del Club a:











CANICROSS: Alfonso Domingo i Josep Lleixà, acompanyats de Mel i Sidra.

MARXA: Oscar Escarda, Josep Curto, Noelia Burgues i Eva Llopis.

CURSA: Sandra Burgués, Ivan Garcia, Bernabé Hierro, Jordi Bonavila i Ricardo Roig.










Anar a La Rapita sempre es motiu d'alegria, sempre hi ha bones curses i molt bona organització, remarcar la opció LOW COST, una bona aposta a tenir en compte. Aquesta setmana si, davant l'esglesia hi havia el Minibus disposat a dur la gent a La Rapita. Puntual 5 minuts abans del hora de quedada del xat ("lo que es fica al xat va a missa, i si es cambia es diu al xat, més que res perque no hi hagi mal entesos i ningú es pase 20 minuts jugant a Apalabrados a aquelles hores del matí). Al final Bernabé, Jordi, Ivan i Ricardo en minibus cap a La Rapita. En arribar al camp de futbol ja es palpava l'ambient a cursa.... Caferet, xerradeta, wc... ens anem trobant tots i foto.
8:30 sortida del canicros Alfonso i Josep juntament amb Mel i Sidra. Felicitar a Josep i Mel pel podi aconseguit, i a Algonso i Sidra per la seva bona participació.

8:45 sortida de la cursa. Amb un recorregut més que interessant i diferent per als qui només hem pujat a la Foradada pels corriols habituals. Als primers quilòmetres ja es van anar formant grupets, Ivan i Bernabé, inseparables. Jordi i Sandra i tancant Ricardo pel darrera. Al final molt bones sensacions i gran participació de tots. Felicitar especialment a Sandra per la bona cursa i el podi aconseguit.

9:00 sortida marxa. Amb un recorregut que no te res a envejar cap cursa, Oscar Escarda, Josep Curto, Noelia Burgues i Eva Llopis. Felicitar a Eva Llopis, s'esta especialitzant-se amb pujar als podis de les marxes.
Al final gran festa i bon dinar. Felicitar a l'organització i remarcar que l'opció del Low Cost s'ha de tenir molt en compte.







Les classificacións: