pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 21 d’agost del 2013

I vam fer la trobada de Voluntaris i Divendres formació avituallaments marxa

Bé, això no para, i deu n' hi do el telèfon treu fum i el mail a punt d' explotar la safata d' entrada.

Dilluns a la Pica vam fer la reunió de voluntaris.
Clica a sobre per veure totes les fotos.

Entre altres es va desestimar el portar un elefant a l' avituallament de l' escaleta donat que no hem trobat compressors de la mida de l' animal (Tot i que Lurbel s' oferia a fabricar-ne uns).
Tampoc la Pubilla del Trail vol fer la marxa donat que diu que se li faria malbé la banda.
I altres temes que més val no mentar-los.

Queden apuntats tots aquells que no vareu poder assistir i ja veurem els llocs que queden pendents i on podeu donar un cop de mà. De moment al pavelló hi falta gent.



Els propers dies es faran viatges d' aigua a algun avituallament (dijous?¿ divendres? dissabte?¿), esteu atents al xat i al facebook donat que per allí anirem comentant.


DIVENDRES TARDE- FORMACIÓ AVITUALLAMENTS MARXA.
Divendres tarde a les 19h30m sortirem des del Pavelló de Roquetes en cotxe per mostrar als membres dels avituallaments de la marxa, que puguin venir, el lloc on han d' estar i que han de fer.
Comentarem especialment el tema de creuaments conflictius i altres.
Als que no puguin assistir ja els hi farem la formació un altre dia.

Tic, tac, tic, tac...