pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 5 de desembre del 2014

MAR I MUNTANYA 2014

Com cada any i conjuntament amb els companys de la UEC Tortosa, disfrutarem d'un gran dia d'esport i amistat amb la sortida MAR I MUNTANYA.

Serà el dissabte 20 de desembre i consisteix en anar en tren fins l'Ampolla (sortida a les 07:48 hores, EL TREN NO ESPERA!!) carregant les bicis, un cop allí, i després de la foto de rigor, sortirem en Btt direcció al coll de l'Alba i La Caramella.

Un cop a La Caramella, esmorzarem i pujarem fins a Caro pel traçat del KMV.

Per acabar la jornada dinarem tots junts al restaurant Pous de la Neu. Horari previst 14:30 hores.

Teniu la possibilitat de fer el recorregut que vulgueu, tot, només Btt, només KMV, Btt de l'Ampolla fins a Caro, només dinar....

SI US PLAU,  OMPLE EL SEGÜENT FORMULARI I ESCULL LA TEVA OPCIÓ I ELS PLATS PER AL DINAR:

FORMULARI (clica)