pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 28 d’octubre de 2015

Cursa d'Ulldecona i Ultratrail Estels del sud 2016 ja es cuina

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la Cursa d'Ulldecona amb tres participants del nostre grup i amb dos podis d'honor: Albert Giné i Sandra Burgués, MOLTES FELICITATS CAMPIONS!!
Oscar Esscarda ( marxa ) i els campions Sandra i Albert
Podi d'Albert Giné
i podi de Sandra Burgés
També podeu trobar més informació en el blog personal d'Albert Giné:


D'altra banda, ja hem començat amb la promoció de la Ultra Estels del Sud 2016 que es farà el pròxim 1 de Maig 2016.
Es va celebrar el passat dilluns dia 26 a la Delegació de Govern de les Terres de l'Ebre amb els alcaldes de Roquetes, Arnes, Paüls i Prat de Compte, Trail Roquetes i Kebo Events.

Presentació Estels del Sud 2016_04

Aquí teniu el video d'Antena Caro amb la presentació de la Ultra:

També es pot accedir ja al web oficial i veure les noves informacións i gràfiques.
Anirem avisant de totes les novetats i sorpreses que esdevindràn. Recordeu seguir-nos per facebook i per twitter al compte del @trailroquetes o @ultraestelsdelsud2016 o al #ultraestelsdelsud2016 i com no al web oficial:
http://ultraestelsdelsud.com/

Recordeu que aquesta vegada sortirem d'Arnes i a més la Ultra, també repetirem la modalitat de Half i afegim una Mitja Marató de Muntanya, no hi faltes!


1 comentari:

thulannguyen ha dit...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.