pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 26 de novembre de 2015

Balanç del Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l'Ebre 2015

Ja han acabat les curses de muntanya a les Terres de l'Ebre i hem fet balanç en l'entrevista a Antena Caro amb Jordi Bort, President del Circuit de Curses de Muntanya a Terres de l'Ebre i Albert Segura, el nostre President.
En ell parlen del resum de les curses fins a el dia d'avui i la partició a les 21 curses a 21 poblacions diferents amb una participació de 12.000 corredors.
Els guanyadors absoluts pertanyen al nostre grup, com vam parlar en el post anterior:
Sandra Burgés 

La celebració i entrega de premis es farà al Pavelló Poliesportiu de Roquetes a les 20:30.

I el video de l'entrevista a Antena Caro