pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 1 de gener del 2016

Sant Silvestre 2015 feta, comencem el 2016

Un any més la Sant Silvestre amanida pel Trail i el Gr7 Jesús va acomidar l' any!!

5ena edició que aquest any comptava amb novetats: col·laboració de Decathlon Tortosa, meta millorada amb arc i crono, nou circuit de 5 km.

A les 17h els més petits, en 4 categories, van competir en circuits de 100 a 900 metres. Tots ells van tenir el premi d’ una bossa de xuxes i els millors uns polars gentilesa de Decathlon.

A les 18h els grans, molts d’ ells disfressats, van gaudir dels darrers quilòmetres running de l’ any.

Els gairebé 200 participants totals van rebre una bossa del corredor on entre altres hi havia la bufanda personalitzada de la prova.

Així mateix, a l’ stand de Ph-Quirogel es van recollir taps per a obtenir fons per a la Fundació Noelia que lluita contra la distròfia muscular congènita.  Entre totes les aportacions solidàries es van realitzar sorteig de productes de la marca, vals per massatges i sopar per a dues persones al Centre Aragonés de Tortosa.

Cal destacar la complicitat dels Ajuntaments de Roquetes i Jesús, policies locals i brigades, així com la de tots els membres dels dos clubs organitzadors.

Els vencedors dels 5 km van ser en categoria masculina:
1-JESUS CAPARRÒS AMPURDANÈS amb un temps de 16m37s.
2-ENRIC BOLDÚ ROIG amb un temps de 17m.
3-ISIDRE GAS COLOMÉ (Rayo Team) amb un temps de 17m09s.

En categoria femenina:
1-DAYANA ALEMANY VALLS (ATE) amb un temps de 21m27s.
2-MONICA PELLEJERO GACIA(CN MATARÓ) amb un temps de 21m37s.
3-MARIA TOMAS POVILL amb un temps de 21m43s.

Cal assenyalar la participació de corredors de poblacions com Tàrrega, Matarò o Sant Joan de les Abadesses.

Clica damunt la imatge per veure' n més.





Una vegada més, una festa!!


Clica al vídeo per sentir la falca d' Antena Caro i fer el seguiment en 3D del recorregut