pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 27 d’abril del 2011

Cursa d' Alfara - Classificacions - Calendari de curses i marxes - Enganxines cotxe.

Enganxines Trail Roquetes per al cotxe: Qui en vulgue que envie un mail. rroquetes@gmail.com


Alfara.
En un solet que fa suar de valent, diumenge es presenta la Cursa d' Alfara. Qui no estigue en condicions de fer-la i vulgue anar a animar que ho comente, farem les fotos i d' assistència dels corredors a diferens punts de la cursa si ens ho demanen.

Cliqueu.
________________________________

Classificacions.
Per altra banda ja tenim les classificacions actualitzades del Circuit. Estem a tocar de la Champions (tot i que els de Mou ens ho volen ficar dificil). També a destacar la classificació en les diverses categories, i especialment els Junior's, tot i que Manel sofreix un desdoblament que està sent tractat. jeje.


Calendari.
Així mateix, no descuideu l' allau de proves que venen en lo bon temps.
Marxadors, prepareu-vos per a la marxa del Reguers, on podem arribar a ser-ne un bon grapat. Si arribem a 30 entre cursa i marxa, fem paella.
________________________________

Marxes
I finalment, pels marxeros també, no descuideu aquestes dos possibilitat properes.
Marxa dels Espantarrucs (Gandesa 8/5/2011  33 km) i  Marxa dels Dips (Pratdip 21/05/2011  55 km)

Cliqueu a sobre per a més informació.


Cliqueu a sobre per a més informació.

2 comentaris:

follonero ha dit...

jO Trobo que als que no organitzen cap carrera los haurien de descalificar si o si i punto

més llenya ha dit...

no hase falta desí nada más, pero u diré: i als que no paren de manar faena de pujar i baixar muntanyes mentre ho manen se la rasquen els treuria el teclat i el mòbil