pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 22 d’abril del 2011

News:Kufuuza-Amic de matxos-Repte GR92 litoral

Hem vist com els de L' Ebre tenen bon ull per triar la foto que acompanya la notícia de la Marató de La Sènia (surt Tere), i mentre esperem que la Crònica de Ramon arribe, anem ficant les darreres fotos Kufuuza, les fotos de l' amic del Puigsacalm i, (en retard) el mail rebut per Sudactiu en relació al repte de quatre valents de fer el GR92 non stop (6 dies , 600 km per tota la costa catalana de Portbou a Ulldecona).
Fotos Kufuuza
Cliqueu a sobre
______________________________________________________

L' amic que hem fet per Matxos (Josep Cruells)

Jo soc aquell home gran que pujant el puigsacalm es vá enrollar amb
l'albert, he vist que os va anar molt bé i qué vareu disfrutar del
paissatge.
salutacions.

Cliqueu a sobre.

_________________________________________________
Gr-92 litoral (600 km en 6 dies).
Els amics de Sudactiu ens han enviat notícies de l' aventura solidària de 4 runners amb el repte de fer els 600 km que hi ha des de Portbou a Ulldecona en 6 dies.
Repte solidari amb la gent d' OBRIR-SE AL MON, d' ajuda a persones autistes.

Per problemes d' agenda no hem pogut penjar abans la notícia, i hores d'ara no sabem si avui han finalitzat la travessa, o bé ho faran demà, donat que anaven en retard.
Si esteu interessats, truqueu als telf. que apareixen al blog de l' aventura (cliqueu sobre la imatge), podent acompanyar-los els darrers km si encara no han arribat.
___________________________________________________
Dimarts 26/4/2011- Entrenament "baixada de mones" al pont del Vicari. No hi falteu.