pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 1 de desembre del 2011

Conveni Aqua Roquetes - Més fotos Creu de Santos - Entrega de samarretes a col·laboradors KM VERTICAL

Al menú de la dreta sobre el logo de l' AQUA podeu trobar els descomptes que aquesta entitat aplicarà als socis del Trail Roquetes.

* Descompte 100 % de l’ import de la matrícula al inscriure’s.
* Descompte del 20 % en la compra de programes d’ entrenament per a la sala de fitness (TGS) i en entrenaments personals.
*Descompte del 10 % en els cursos de natació per adults.

Així mateix el Trail compartirà els entrenaments de dimarts i dijous en tots aquells associats de l' Aqua que a les 20h15m estiguin davant la porta.
Agrair a tots els implicats la col·laboració per arribar a n' aquest acord.
Així mateix adjuntem més fotos by Cinta i Jordi (gràcies) de la sortida a la creu de Santos.
Clica sobre la imatge.

SAMARRETES COL·LABORADORS KM VERTICAL
Els veritables protagonistes i responsables de l' èxit del Km Vertical de Roquetes rebran a partir de demà l' obsequi de la samarreta de la prova.
Ens anirem ficant en contacte amb vosaltres.
Creiem que tenim a la llista a tothom ( un centenar ) si a algú no li arriba que ens ho digue al correu.
rroquetes@gmail.com
Un milió de gràcies!!!