pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 21 de desembre de 2011

FEDERATIVES TRAIL ROQUETES 2012 - SANT SILVESTRE - CRÒNICA MITJA DE SALOU

Ja estem recollint pel blog (cliqueu a la dreta), les dades per les federatives del 2012.
Així anem avançant per quan estigue tot llest.

Així mateix les inscripcions per la SANT SILVESTRE de la TARDE del 31/12/11 a la carretera entre ROQUETES i JESUS, van a bon ritme.

Podeu passar per fer la inscripció per GALIBO, PAM I TOC, PICS MONT-CARO,  INTERSPORT FEVI, ADAM SPORTS i ara també per l' AQUA ROQUETES.

CAL 8 VOLUNTARIS QUE NO CORREN (bé, al final si volen poden afegir-se a la cua de la cursa) PER TAL DE FER TASQUES D' ORGANITZACIÓ I CONTROL.
Podeu enviar mail a rroquetes@gmail.com, o comentar pel xat del blog.
I finalment, la crònica by Ricardo dels tres pardals que piu, piu, van volar per Salou.
Felicitats i a seguir, campeons.

A la foto Ricardo entre els Joseps. 
Clica sobre la imatge per llegir la CRÒNICA.

I finalment, la crònica by Enrique de la pujada al Km Vertical.
Per cert que des del sindicat de sherpes diuen no se què de pagar una cervesa com a tarifa mínima al portejador...jajaja.

CLICA AQUÍ per llegir la CRÒNICA.