pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 6 de juliol del 2012

Avui sopar + video Isostar Marathon Desert + Crònica Bitem.

SOPAR... 22 H puntuals a la Lira.
Sorpresa: Hi haurà sorteig de regals patrocinats per la prestigiosa marca esportiva "Sports Yang", jeje.
Llista quasidefinitiva:
IVAN+LAURA
ANGEL+MIRIAM
MONTSE V.
DAVID G
JAUME C
NURIA P
JORDI+HELENA
FREDE
ALBERT+TERE
BERNABE+NURIA
FRAN
JORDI N
PAU C
JORDI P + CINTA
JORDI B.
CORI+RAUL
ROBERTO+ISA
CARLES+MIRIAM
LIDIA
MIQUEL A
ALBERT+MERCE
IÑAKI
JOSEP F + IMMA
DIDAC+LAURA
XIMO G
ALBERT Q + NURIA
JOSEP C + SANDRA
GERARD + ESTER
JOEL
MARIA PILAR
JOSEP Q + SANDRA
FELIX + JOSEP B.
VICTOR + LORETO

Crònica de Bitem by Jordi Bonavila (Top Ten de la prova).. gràcies Jordi,. molt bona.

El passat dissabte a la tarda vaig anar a córrer la segona edició de la Cursa de la Marcenca de Bítem, juntament amb 4 companys del Trail Roquetes (Àngel, Míriam i Joel que feien la marxa, i Frede, la cursa).

M’ho vaig estar pensant fins l’últim moment si apuntar-me o no, ja que és difícil fer bondat la primera nit de festes de Roquetes. Però com que la cursa era per la tarda, no apretant massa per la nit i fent una bona migdiada, podia anar-hi en condicions. A més a més si no feia aquesta, ja segurament fins al Km Vertical no en faria d’altra.

A les cinc ja estàvem tots allí preparats, hidratant-nos una mica. Foto de grup abans de la sortida i cap al puesto.

Al fer molt de temps que no corria una cursa similar (la última d’aquest estil va ser abans de la ultra de Xerta), vaig sortir en moltes ganes. Però al arribar al primer avituallament em vaig donar compte que si seguia al mateix ritme, arribaria a meta en l’ambulància. Era el primer cop que corria en tanta calor, i m’entraven uns suors freds que no m’agradaven gens. Entre la calor, el sol rogenc, i la pluja de cendres de l’incendi de València, era com córrer al l’infern! Així que vaig decidir baixar un poc el ritme i parar i beure molt a cada avituallament. Que per sort cada parell o tres de km n’hi havia un de líquid. I així vaig anar fent, pujant i baixant per senderons corredors, no molt tècnics, dels que a mi m’agraden. L’únic tram que se’m va fer especialment dur, va ser a pocs km de meta, on passàvem per un barranc cara amunt, on a cada passa que feies t’afonaves i costava molt avançar, abans de l’última pujada. Després ja cara avall fins meta.

Estiraments fins no suar més, dutxeta freda, i... tiberi! Gazpacho + plat de macarrons + postre + molta birra. I al final, per perseverança, encara vam marxar carregats de regals! Àngel una garrafa d’oli, i Míriam uns estupendos calcetins del barça, que com a bona perica, l’hi van fer molta il·lusió ;)

Felicitar als debutants i a Joel, que ho van fer molt però que molt bé. I a l’organització, que va fer tot lo possible per a minimitzar les calors (fins i tot una dutxa a mitant recorregut!), i en tot lo restant també van estar perfectes.

I au, a gaudir de les festes i fins la pròxima!

Jordi Bonavila.+
I el video promoció de l' animalada dels Monegros al Juliol (IDM), hi surt un tal Puça:

Vamos a muerte!!!