pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 8 de juliol del 2012

Fi de festes, sopar, camarles.. i la setmana propera IDM + MORA.

S' han acabat les festes i caldrà molt d' entreno per eliminar les restes de la beguda isotònica que s' ha anat bevent estos dies.
Divendres vam fer el sopar de festes on molts es van conèixer i d' altres van aprofitar per passar un bon rato entre risses, plats i copetes...

Algunes fotos:



Hi ha certa informació gráfica obtinguda a partir de les 8h30m del matí que estem en negociacions per penjar en exclusiva, tot i el perill de que ens tanquen el blog.
jeje.


Menos mal que l' honor es va mantindrè gràcies a Angels i Nacho que van anar a CAMARLES, per a que no es digue.
A n' aquest enllaç en breu classificacions.

Molt bé Angels que tot i que patia per la calor va complir en estar dintre del temps que s' havia marcat.
La pròxima vegada a veure si ens animem més i l' acompanyem.

Clica a sobre per veure totes les fotos.

I la setmana propera:
JA TENIM GROGUETS apuntats a la MARXA I CURSA DE MORA.
DIUMENGE 15/4/2012
Clica a sobre i anima't.

I Albert "Puça", a la ISOSTAR DESERT MARATHON".
Vamos a Muerte!!! again.
 Clica a sobre.