pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 30 de setembre de 2012

Bernat ja està fent la marató a l' ironman.. vinga crack!!!

Mentre esperem fotos i cròniques d' Alcanar, on Jordi Ponce ha fet 4h21m enmig d' una massacre de fang, i Navarro ens explica com li ha anat, .. mentre Jordi Cugat per molèsties ha tingut que abandonar.
 
Fiquem la primera foto de l' equip de la Ràpita.
En breu més fotos.
 
Recordem el que Oscar va escriure al facebook sobre Cavalls de Vent,
en grans números 1000 a la sortida, gairebé 700 abandonaments, Ivan i Bernabé, ahir: 125 i 126é.
No hase falta desir nada mas!!!
 
I com del Trail n' hi ha a tot arreu, uns s' han trobat en un groguet de cara fent una ironman i li han fet una foto i li han enviat (gràcies Imma):
 
Bernat ja encara la darrera prova, després de nadar, i 180 km en bici, ja corre.... vinga campeon!!!

Un crack.


Cap comentari: