pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dissabte, 15 de setembre del 2012

Demà Caramella - Caro (per a humans) i darreres fotos de Falset


Demà a les 8 h del matí davant del pavelló quasi mig centenar d' humans (els que tenien poders supranormals van fer la cursa el dissabte 1 de setembre), estem citats per pujar a Caro des de la Caramella.

Arribarem tots a dalt, molts descobriran racons que mai s' havien pogut imaginar (coves, salts, vistes...), potser alguna cabra ens farà companyia (potser no, segur, el que cal és veure-la).

Instruccions d' ús:
- Aixecar-se i, si no ha sortit espontaniament, posar-se el sonriure a la boca.
- Calçar-se i portar roba adient (que es pugue treure i ficar sense portar molt de pes. Un paravent o similar sempre va bé dalt a Caro on pot fer fresca i vent).
- Tot i que a dos llocs de la pujada tenim aigua preparada, porteu líquid.
- Anirem parant per reposar forces i menjar. Porteu aliments.
- L' objectiu és pujar fins les antenes. Res de quedar-se al Coll del Vicari (no és gol si la pilota no traspassa la totalitat de la línia).
- Qui tingue pressa que vaigue tirant cap a dalt però la idea es fer un "grupeto" per anar pujant junts, descansant desprès d' algunes costes curtes però d' intensa pendent, i anar recuperant, sense forçar, per tal de no posar un ritme que al cap d' una hora passe factura.
- El dinar serà cap a les 14 h. En tot cas a les 13h 30 m mireu d'estar ja al Refugi de la Uec. Si s' arriba abans donar un cop de mà a Maria ja que "ha sacado cuatrocientas sillas" per a a la raberada que li anem.
- Després de dinar s' esperà que donats els cotxes de familiars i amics que sols pugen al dinar n' hi haurà més que suficients per baixar cap als cotxes deixats a la Caramella o Pavelló.
-Cadascú que es prepare un "chiste", o més..
-L' organització portarà una pala per si, donat el patiment, cal sacrificar a algú.. És important deixar el bosc com te l' has trobat.
...

____________________

I les darreres fotos de Falset 11/9/2012.
Clica sobre la imatge.