pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 1 de gener del 2013

Fotos de la Sant Silvestre 2012 - Roquetes - Jesús.

Un any més la col·laboració del GR7esús i el Trail Roquetes ens va portar un darrer dia de l' any running i xalador.
Clica a sobre per veure les Fotos de Cinta Llatje.

El video de Cinta al Youtube.

Clica a sobre per veure les fotos del Trail Roquetes


Tot i ser dilluns laborable la carretera entre les dos poblaciones és va omplir de corredors, grans i menuts que volien acomiadar l' any en gresca, disfresses i companyia.



Destacar tots els col·laboradors que han fet possible la prova: membres dels dos clubs, entitats públiques, botigues, particulars...
Sense ells no podríem tallar els carrers, menjar esta xocolatada tant bona, preparar els regals, les xuxes pels petits, ....



Destacar la tasca del Gr7esús en la dinàmica entrega de dorsals i regals,  la de la supermegamonitora del Trail Roquetes  (Neus) que va organitzar les curses dels petits de forma impecable (pensant en els menuts i en les families) i la de tothom que va donar un cop de mà.

A nivell de club, agraïr la complicitat de Montse que ens va obrir les portes de casa per fer les disfresses, els carro/kart i la faena de cosir.




Abans, durant i desprès vam estar saludant amics, companys de club, rivals, lesionats, ... i vam poder desitjar-nos un bon any nou.
Clica a sobre per veure les fotos d' Angels.

A tothom, moltes gràcies!!

Clica a sobre per veure les fotos d' Enrique.

I als corredors, grans o menuts, agraïr-los la companyia.

L' any que ve, repetirem!!!!!

Bon Any Nou!!!
Salut i Cames.

En breu CALENDARI TRAIL ROQUETES 2013.
Sortides familiars per tothom!!!
I no faltarem a les marxes i curses del Circuit de les Terres de l' Ebre.
Recordeu que ja podeu treure la Federativa FEEC
(enllaç a la columna de la dreta)
Anima't i vine amb nosaltres!! Hi ha molt a descobrir!!!

rroquetes@gmail.com