pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 27 de gener del 2013

L' autobús groguet torna en un pernil !!! de Benifallet.

La setmana ha estat moguda:

-Trucades a altes hores de la nit a casa lo secretari demanant per favor que a l' autobús fiquessem la coneguda banda sonora del "sinyó conductó, toque lo pito"... en resposta del secretari de que no li toquessen los dallonses.
-Uns altres, que volien anar als "asientos" del fondo (no teníem autobús però coneixent-los ni al fondo ni al davant los haguerem deixat).
-I baralles per agafar lo "puesto" de la finestra.

Avui, no ha arribat l' autobús groguet... però Ferraris i  Lamborghinis,
n' hi ha hagut un grapat a Benifallet. 

Ai, mare...

Bé al final, com sempre, cotxe i cap a Benifallet.

Pel cotxe alguna amenaça d' aquelles de que "tornaràs comptant pals si no m' esperes".... i fresqueta d' allò més bona.

Hola, hola, que fas, mira.. me fa mal.. ai.. no se.. no no ha vingut.. si avui si.. i tot allò que es diu i fa per arribar a l' hora de la sortida.

Abans foto de grup panoràmica (si no no cabíem) i a muerte!!!.


De la cursa poc s' ha de dir. Els debutants com uns campeons.. quins "tiempassos", i los veteranos que no es quedaven enrera.

Tots aprenent lliçons i millorant per properes (nota per Enrique: Els fruits amargs tenen dintre la llavor més dolça.  Temps al temps).

La veritat que molt bé tots, especial menció als fortíssims Jordi N, i Alfonso S., que cracks. No sabem que els donen de menjar a n' estos planers i godallencs.
Ara que els altres.. deu n' hi do: Ivan, Bernabé, Miriam, Gaspar, Angel, Jordi C, Enrique,Jordi P, Sandra (que en dos entrenos farà parlar), Elena (que en un ja fa parlar), ....

I a la marxa treient pit, en Joel i Nando entre els primers.. i Eva, que ho ha fet molt, molt, molt bé.... mira si ho ha fet bé que li han donat una capsa plena de menjar. Oscar, Curto i Cinta (com se noten estos entrenos) pim, pam, com si res...
Oe, oe, oe, oe, oe!!!

També s' ha de dir que Ximo, avui s' ha portat com un home.. i tot i que pujava per totes les costes com un "Retovato".. pof.pof..poff.. sense parar i cap amunt.. a dalt esperava a Albert S. (dia de treva, que igual no es repeteix... ejem.). Per això l' hem deixat pujar al podi.


Per acabar d' adobar, mos ha tocat lo pernil al GRUP MÉS NOMBRÓS... lo primer que guanyem per este concepte... a vore si mon toca un cada setmana... i fem una festa. A vore qui te tomates, que lo pa jal paga lo club.   ;-)  Gràcies pastissets!!! a la vostra salut!!!

CLICA A SOBRE PER VEURE TOTES LES FOTOS D'AVUI.


Felicitats a tots !!!

Us deixem en fotos del 2012 encara no publicades.

Cavalls de Vent 2012, Clica a sobre.

Ulldecona 2012, Clica a sobre.