pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 3 de maig del 2013

Cursa i Marxa del Reguers, Triatló de Salou, i algo de tonyina.

Este cap de setmana,  Fran (i possiblement Jordi B) faran per l' Ametlla alguna prova de la TUNA RACE (5km dissabte de running, i natació diumenge a triar entre 2,5 o 5 km).

Clica a sobre.

Així mateix Roberto, s' atreveix (olé, tu!!) en la Extreme Man Triathlon 2013 de Salou (només lo nom ja fa temor):

Clica a sobre.


I la majoria..a la Cursa del Vent dels Reguers, 


Concentració a les 7h55m., diumenge, al davant de la Catedral de Roquetes, puntuals, qui no hi sigue ja farà cap al "puesto". No us oblideu que farem foto de sortida, of course.

Clica
L' autobús groguet estarà ben ple:

Cursa:
Jordi Bonavila
Sandra Burgués
Guillermo Camarero
Jordi Cerdà
Josep Curto
Ivan Garcia
Albert Giné
Xavi Giné
Nando Lara
Gaspar Martinez
Jordi Navarro
Alfonso Sancho
Jordi Ribes

Marxa:
Alex Lara
Fernando Panisello
Albert Segura
Enrique Vilchez

Sort a tots, a lluitar i a xalar!!!