pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 20 de maig del 2013

Sortida a la Vall Fosca CANCEL·LADA

Sabem que hi havia molta il·lusió i ja teníem preparat l' autobús de 35 places per dissabte però...


Els companys que van anar a fer la pre-expedició a la Vall Fosca ens confirmen que les condicions no són les més adequades.
Van tenir problemes fins i tot per arribar a la presa de Sallent donat que la carretera tenia neu.
Aquest és un tema que possiblement es solucionaria però el cas és que van contactar en el guarda del Refugi Colomina i aquest va confirmar que hi havia molta neu (el divendres va nevar molt a la zona), que per anar segurs calien cranpons i piolet, i que al Refugi no hi havia aigua corrent.

En aquestes condicions, forçar la sortida, en la necessitat d' anar molt més preparats, sense poder fer les rutes comentades, més carregats per fer front al fred, etc. etc..    ens sembla que no és el més adient.


"Sols aquells que es retiren a temps poden lluitar a la següent batalla".
****************

Els que no us havíeu apuntat a n' aquesta ja podeu preparar-vos per la propera, els que hi éreu no podeu faltar.