pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 21 de juny del 2013

La Nocturna és diferent

Pels que vaiguen a buscar l' autobús a Paüls:
Concentració dissabte per sortir puntuals a les 14 h, al davant l'esglesia de Roquetes.
Qui no hi sigue ja farà cap a Paüls o Fredes.

La Nocturna és diferent, diferent per la seua història, diferent pels anys que fa que es fa, diferent per l' evolució que ha tingut, diferent pel volum de gent, per la distància, pel lloc de sortida i arribada, i especialment diferent pel repte... si, el repte de molts, que sense ser asidus a llargues marxes, o especialment actius, per un dia, abandonen alguna de les precaucions entre les que tan bé vivint, deixen orfe el sofà, i s' atreveixen per dir a viva veu, pit fora: "jo també hi vaig ser", .. i alguns somien o arriben a poder dir el:

"jo, aquest any tota"


Una vegada més felicitar als companys rogets per la bona pensada que van tenir fa anys i per la continuitat de la prova. Chapeau!!

Aquesta setmana més d' un ha fet llista:

Que si el frontal
Que si les piles
Que si el frontal o piles de recanvi
Que si la crema per la pell
Que si la crema solar
Que si el got de plàstic
Que si les barretes, les sals, el magnesi, el bocata
Que si la gorra
Que si les sabates noves
Que si el paravent
... la llista pot ser interminable, com la il·lusió.


En tot cas, el dissabte ens trobareu per Font Ferrera, cercant la Font de la Llagosta, passant pel davant de la  Cova del Vidre, arribant a Pallers i Caro, per passar ben de nit per les Foies i fer el café entre somriures a Clotes, sentir el vent a les rases, i calcar a la pupila totes les llums de la vall, per arribar a l' enrajolada, i comença a tastar la grata sensació d' arribar a Paüls havent-la fet, Tota!!.

Manual d' instruccions socis i simpatitzants Trail Roquetes.


*Pensar-se ja les històries (aquelles que sols es poden contar a una nocturna) per a tota la nit.
*Preparar ben pulida la samarreta que hem de fer FOTO DE SORTIDA, al carrer que baixa cap avall a Fredes. QUE NO HI FALTE NINGÚ (que després el photoshop es queixa).
*I posar-se tothom en Mode: Xalar,... que l' esforç en bona companyia, no és esforç. és amistat.

See you later, friends!!