pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 7 de juny del 2013

Triatló, Cicloturista,Campionat de Catalunya ciclisme i Noves instal·lacions a Roquetes.

El col·laborador del KMVertical Pere Segarra ens envia informació de la inauguració que avui es fa del nou Centre de Salut al carrer Major de Roquetes, front la farmàcia.

Una nova instal·lació que ofereix diversos serveis i que està al servei de tothom:
Cliqueu a sobre el logo.

Molta sort en aquesta nova iniciativa.
*******************

Per altra banda els companys del Trail_Secció Triatló (3Atló Roquetes), participen a Cambrils.

Clica a sobre per anar a la prova.

Carles, Victor, Fran, Roberto.
A totes, campions!!!


Esperem fotos, sense excusa, los quatre ben guapets abans de banyar-vos.
Sort!!!
*******************

I també diumenge ajudem a la PUJADA CICLOTURISTA SOLIDÀRIA A CARO.

Uns fan de pirulo, ai perdó, volem dir que portem lo pirulo al cotxe, los altres participen, i altres preparen l' avituallament del Caragol i Caro.

FEU LA PRE-INSCRIPCIÓ PER A QUE L' ORGANITZACIÓ PUGUI FER UNA MÍNIMA PREVISIÓ.

PREINSCRIPCIÓ, AQUÍ.

Clica a sobre per anar al blog de l' organitzador.


************
I Alfonso Sancho, se mos presenta al CAMPIONAT DE CATALUNYA SENIOR/MASTER 30 a Freginals:
Aquest proper dissabte la població de Freginals, acollirà el Campionat de Catalunya sènior i màster 30. La cursa organitzada pel club joves ciclistes d'Amposta i Promoevents club esportiu, comptarà amb la col•laboració de l' ajuntament d'aquesta petita localitat del Montsià.
El recorregut de 78 quilòmetres passarà per les poblacions de Ulldecona, La Galera, Santa Bàrbara i Freginals  abans de començar 5 voltes al circuit del Cabiscol.
Aquesta serà la primera activitat que organitzarà el club ampostí aquest 2013, que també organitzarà la cursa Barri del Grau també per sènior i màster 30 durant juliol i el Gran Premi San Bertomeu per elit i sots 23  a l'agost.



Alfonso se mos ha preparat en un revolucionari sistema d' entrenament per al Campionat de Catalunya:
No tocar la bici i anar fent curses de muntanya.
Si li surt bé li fem una capelleta dalt a l' arribada del KMVertical.
I si a més d' anar dissabte al Campionat de Catalunya, diumenge puja a Caro, crec que l' organització de la Cicloturista (Ximoooooo!!!) li hauria de donar un pernil de sortida.
Vots a favor?

Ànims Alfonso!!!