pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 26 de desembre del 2013

En el sendero que lleva a Beseit..

Dies de Nadales, dinars, sopars... i entrenos-remordiment per intentar cremar algo dels turrons i arribar dignament al començament del Circuit del 2014 ( recordeu, el 12/1/14 cursa-marxa de Camp-redó Jou, jou, jou!!!).

Dies de canviar el xip i la lletra de la canço del Tamborilero:
"En el sendeeeeroooo que lleva a Beseeeeeiiiiittttt...." i tal....

En fin que, molt bones festes a tothom, en especial a n' aquells que no ens han pogut acompanyar tot el que han volgut per malalties, cabòries o d' altres. Ànims!!!

Ara, en queda, una, i la farem ben grossa:

SANT SILVESTRE 31/12/2013 JESÚS - ROQUETES.

Hem d' agrair als col·laboradors i patrocinadors tot el caliu i l' esforç que comparteixen en nosaltres per tal de poder fer aquesta prova.
La darrera de l' any, la primera de l' any.
Vine !!! no t' ho perdis.

Un día l' hem de fer tan grossa, tan grossa, com la de Vallecas.

Mentre, recordeu la primera edició?

I teniu la disfressa preparada?

***************
L' amic Rosendo (Montaspre-Bitem) ens ha fet arribar les fotos de la neteja del camí de muntanya del passat dia 22.
Gràcies, Rosendo.
Un dia de germanor entre entitats excursionistes en el que ens ho van passar d' allò més bé netejant fins la Font del Gel.

Que si talla per aquí, que si talla per allà.
Vinga, vinga!!!
El veguer content, la feina ben feta no té fronteres.

AQUÍ, totes les fotos.