pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 1 de gener del 2015

Crònica Sant Silvestre 2014

Ahir, més de 160 corredors i corredores, entre grans i nens, vam voler acomiadar l' any en les sabatilles posades i en l' esperança que el 2015 els portarà de nou tantes o més satisfaccions que l' any que ja finalitzava.


Una nova edició de la prova que el Trail Roquetes organitza conjuntament amb el GR7esús. Col·laboracions que ens agraden molt ja que ens enriqueixen mutuament.


Durant les darreres setmanes, tot i que la prova té uns objectius modestos (cel·lebrar el darrer dia de l' any una Sant Silvestre lúdica i xaladora en un recorregut més o menys llarg), hem treballat de valent per demanar permisos de tall de carrers, disseny i realització de buff d' obsequi, assegurança corredors, ambulàncies,  trofeus de la cursa llarga i capses de pastes, xocolatada, etc.. etc.


Sembla que no però tot i el reduït format de l' event hi ha moltes coses a fer i diverses despeses, d' aquí, que la manca d' un patrocinador (si algú s' anima ja sap), ens obliga a que els menors paguin 2€ i els grans 5.


Hem d' agrair (i van...) tota la tasca realitzada pels voluntaris, així com l' assistència dels corredors/ores.
Feia goig veure la gent disfressada i als més menuts sortir com llampecs a les curses infantils.

Per altres edicions ens agradaria poder donar premis també als més menuts, o millorar la meta i la logística.. tot i això, no hem de perdre la idea original:
No és el com, és el què.



I el que volem és acabar l' any com l' hem viscut, corrent i tallant el vent amb el rostre.

Gràcies a tots, ens veiem durant el 2015.

Totes les fotos clicant damunt la imatge.

Nota:
Per algunes consultes durant l' event comentem de nou que no ens podem fer responsables de que els menors facin sols la cursa llarga de la Sant Silvestre, tenint que anar acompanyats. Sabem que el recorregut és curt i que molts d' ells fa anys que corren i competeixen però l' assegurança en aquests casos és estricta.

 Agraim l' assistència i ajuda de les autoritats (regidors i alcaldes) i la companyia de Ph-Quirogel (Núria) que no es va voler perdre aquesta festa de fi d' any. Així com els establiments que van aportar la seva ajuda als corredors durant l' esdeveniment.