pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 6 de gener del 2015

Diumenge a Campredó: Això ja mou

Primers dies del 2015.
Si, això ja mou.
I per moltes raons.
Ja feu els deures dels "mil faré" d' inicis d' any?

Tingueu constància i sigueu perseverants, per què de ben segur que per complir amb els vostres desitjos "us mancarà el fruit de cada pas".

Ja s' hauran apagat els llums de Nadal i començarem a fer-vos saber les novetats.. i en venen moltes: estels, calendari, ...

De moment, la primera, la de Campredó. Cursa-Marxa-Canicross
Aquella on sentim el caliu de la gent que l' organitza, en cura, en ganes, ..sempre pensant quin sender descobrir i quin obrir per sorprendre al personal.

Clica per anar al web.

Aquell sortir del poble i creuar per sota el pont la carretera, cercar ben amunt els camins que porten a les antenes de Coll-Redó i després baixar, ves a saber per on et fiquen, fins arribar de nou al poble, creuar per sota de nou, i arribar (costa avall) a meta... la primera al sac.

Clica per veure la cursa.

No us la perdeu, ni cursa ni marxa. Ambdues són totalment recomanables i un bon motiu per començar a dir a n'aquest 2015, "Sóc aquí, i penso volar en somnis, ànima i cos".

Clica per veure la marxa.

En breu tanquen inscripcions.