pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 2 de febrer del 2015

Cap de setmana de sortides i entrenaments

Sortida per Horta

I aquest cap de setmana hem tornat a fer sortida per Horta de Sant Joan tot i el vent i el fred... i l'aigua! Val la pena gaudir de la natura i sentir-la a flor de pell i més d'aquesta manera i guiats Moises fent un trajecte de gairebé 20 km amb un desnivell de 1'5 km de desnivell acumulat, i com no, magnífic tot!


Clica en la imatge per veure les fotos de Montse



NOTA: Volem donar la benvinguda al mon dels blogueros a Joan Calvo i aquí podeu veure una entrada al seu blog.
https://juancalv.wordpress.com/2015/02/01/del-pirineu-observant-caro-i-de-caro-observant-el-pirineu/


Video-resum del 2014

I per acabar, vos volem regalar aquest video que en pocs minuts resumeix les nostres activitats del 2014... i el que quedarà per aquest 2015 que tant promet.

Pròxims esdeveniments

Cursa Bitem

Vos recordem que aquest diumenge dia 8 continuem amb les curses de muntanya i ho fem amb bitem, una cursa i marxa "corredores" i amb un ambient magnífic i típic de la zona i també tindrem representació grogueta. Clica en la imatge per més informació i inscriu-te!

Mitja Marató Tortosa

I el mateix dia, a Tortosa, es farà la Mitja Marató dins dels cirtuits de les Half Marathon Series amb tres recorreguts de 5, 10 i 21 km. també pots informar-te de l'esdeveniment clicant en la imatge.