pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 19 de febrer del 2015

Tornem-hi! Cursa de Miravet i més!

Cursa de La Cameta Coixa


I després d'un descans per entrenar i continuar gaudint de la muntanya, tornem a les curses amb la 7a Cursa La Cameta Coixa de Miravet, una cursa molt apreciada i buscada pels corredors, bona prova és que, a falta duna setmana, les inscripcions ja estaven tancades, tant Marxa com Cursa!
Però això no ha sigut impediment per a que tres grans corredors del Trail hi  participen. Ni menys ni més que Albert Giné , Sandra Burgés i Fran Vaquer.


I aquí no ens aturem, perque, tot seguit en una setmana, tenim dues proves el mateix dia, una cursa de pujada a Sant Carles de la Ràpita i comencem en el calendari de les Xallenger BTT a Riba-Roja.

Pujada a La Foradada


El proxim dia 1 de Març es fa la VII edició de la Pujada a la Foradada, Memorial Joan Aloy, aquest any torna a entrar al Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre com a prova puntuable dintre del calendari oficial.

No oblideu visitar la seva web i inscriure-vos en:
http://pujadaalaforadada.cat/

Xallenger BTT a Riba-Roja

La 3ª Cursa BTT de Riba-Roja a les Terres de l'Ebre es presenta com la primera de les Xallenger BTT Terres de l'Ebre i també el matei dia 1 de Març. Si vos agrada correr en Bici de Muntanya, aquest pot ser un molt bon moment per apuntar-vos i participar.