pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 2 de març del 2015

Pujada a La Foradada, sortida de Morella a Caro i tornar i atents a la Ultra de Les Fonts!!

Pujada a la Foradada

Fet la Pujada a la Foradada! amb una gran participació tant a la cursa com a la marxa i amb podri groguet! Felicitats a Albert Giné.
Enguany hem tingut representació ent totes les modalitats: Canicros, Marxa i Cursa.
Rosa Fabregat preparada per la sortida del Canicross.

Jordi Bonavila amb podi inclós

I en la Marxa i en la Cursa:
Jordis, Albert Gine, Ivan, Tere i Enrique
I amb podi al CaniCross de Jordi Bonavila en segona posició:
i el crack Albert Giné Cid en tercera posició de Cursa


El nivell impressionant i no només pels corredors sino per l'organitació i col.laborados que fan de curses com aquestes un moment especial, MOLTES FELICITATAS i GRACIES!

Recomano que mireu l'entrada al blog d'Albert.


Fotos 
Fotos d'Enrique Vilchez amb video de sortida:
De Ximo Barberà:


Sortida Morella - Caro

Vaja cap de setmana se pillen alguns! Una sortida de Morella al Nou Refugi de Caro on a més sopen i passen la nit.

En breu tindrem l'album amb totes les fotos.

Pròxima aturada ULTRA DE LES FONTS


Atents perque els dies 6,7 i 8 ja tenim la Ultra Trail Les Fonts  marcant el tret de sortida de les Ultres amb 120 km de natura, 6.000 m desnivell positiu, 3 etapes en 3 dies, i Nocturneta (23Km) + Trail (70Km) + Cursa (27Km)5 pobles involucrats: Xerta - Aldover - Paüls - Prat de Comte - Alfara de Carles. I és més aquest any sortejaràn 2 inscripcions per l’Ultra Estels del Sud (108 km en +4636 m) per als inscrits a l’UT les Fonts.