pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 23 de març de 2015

Serra de les Fites - I Trail Serra d'Irta - Entrenament per la Ultra dels Estels

Cursa Serra de les Fites

Tot i el mal temps, les pluges, el terreny es va corre la Cursa de La Pobla de Massaluca, i és que així és com més es nota la natura i les curses de muntanya. Els punts forts, el poble, la gent i la organització entre tantes coses que fan d'aquesta cursa una de les mes divertides i "corredores".
Enguany hem tingut EL corredor! Albert Giné i acabant en segona posició i rodejats de cracks.

Clica en la imatge per veure la seva crònica
i també Lluís
i CarlesI Trail Serra d'Irta


A bastants kilòmetres, i passant la frontera catalana, s'ha realitzat la 1ra Trail Serra d'Irta on hem tingut representació i sorpresa!
representant del Trail Roquetes a Penyiscola acabada la cursa
La primera de les curses de muntanya de Peníscola per la Serra d'Irta amb una ruta maquíssima on ajuntem el tacte de la muntanya i la bellesa del mar de la costa daurada on els nostres companys han participat amb un somriure d'orella a orella i amb moltes ganes de tornar i més Núria Pallarés amb merescut podi!!!
Segona posició per Núria, felicitats maquina!!! continua així!!


Trail Montroig Extrem

I aquí no ens aturem perque la nostra campiona Sandra Burgués ha acabat 4ª en la Copa Catalana FEEC al Trail Montroig Extrem, em treiem el barret!


Entrenaments per la Ultra dels Estels


I acabem avisant! El pròxim 28 de Març es farà un Training Day de la Ultra Estels del Sud totalment gratuït per tots aquells participants que el vulguin fer. El recorregut serà de 20 Km i 1.400 metres de desenivell.

La convocatòria està fixada per a les 7:30 al Pavelló de Roquetes o a les 8:30 al Pàrquing del Parrisal. Aquest entrenament de 20 km planteja un recorregut circular  per antics senders miners, vorejant les runes i continuant la pujada fins a les Mines i el Corral del Quinto, per enllaçar amb la baixada des de la Font del Quinto fins al Parrisal, que serà de “vertigen”. La tornada està prevista per les Moles d’Arany, on el pot gaudir de bones panoràmiques d’aquesta zona dels Ports. A l’arribada hi haurà un esmorzar al mateix Pàrquing de sortida.

Aquest Training Day, tindrà dos participants d’excepció, l’Albert Giné, guanyador de la Trail Marathon Dos Caras del Aneto 2011 i el Kiko Martí, guanyador de la International Transalpine 2102 (Alps).

És sens dubte, una gran oportunitat per anar descobrint el traçat de la Ultra Trail Estels del Sud.
Més infor: