pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 17 d’abril del 2015

ROQUETENC DE L' ANY, INAUGURACIÓ SEU SOCIAL i REUNIO VOLUNTARIS ESTELS

Avui, divendres 18/4 a les 20h farem la inauguració de la seu social del Trail Roquetes al Carrer Canal, davant del Mercat.
 
Esteu tots convidats!!!

 
Gran faena del "pintoret", Ivan, Moises, Helena, Oscars, Montse, Jordi, Núria, Miriam, Angel, Julio, Bernabé, Núria, Ximo, Antolí, Lluís,.... i tants d' altres que van passar i van deixar el local com podreu veure avui.
 
Gran faena de l' artista.
Gràcies Company!!
 
 
 
Agrair la gran feina de la gent del Trail en les tasques de neteja, pintura, realització de marquesines, retòls,..etc. etc.. etc.... sense aquesta col·laboració haguès estat impossible.

El Trail ha guanyat una seu, i la població l' arranjament d' un immoble que es trova el vell mig de la Ciutat.

******************************************
 
Així mateix, dimarts, el TRAIL ROQUETES va rebre el reconeixement a la tasca feta rebent la menció com a ROQUETENC DE L' ANY 2014.
 
 Gran faena la dels membres del Trail.

 

La cleca

 
 
 
*********************************************
 
Per finalitzar:
 
Estem a 15 dies de la Ultra Estels del Sud.
 
REUNIONS.
Dissabte 18/4  9 hores a la BIBLIOTECA DE ROQUETES (zona pavelló)
REUNIÓ VOLUNTARIS PER TEMES GENERALS (possibilitat d' anar després a les seves zones d' avituallament per donar un cop d' ull).
Al migdia, a casa.

Dissabte 25/4  Hora i lloc a concretar.
REUNIÓ CAPS AVITUALLAMENTS I VOLUNTARIS QUE PUGUIN ASSISTIR per TEMES DE SEGURETAT 
tractats amb el company RESPONSABLE DE SEGURETAT DE LA PROVA: Jordi Bort (Primers auxilis, emergències, protocol actuació, vies d' evacuació, etc..).
Si, es pot, assistir a les dos.
Els caps d'avituallament i seguretat a la del 25/4 haurien de poder venir.