pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 7 d’abril del 2015

A Pascua no descansem! Cursa d'Alfara i Ultra Estels del Sud

Passant la setmana de Pasqua 

Ja abans de festes es va fer una sortida de reconeixement per la Ultra dels Estels del Sud on hem guiat a varis corredors que han gaudit d'un paratge magnífic i més desprès de les pluges. 
 
 
Jordi Ponce, Fran Vaquer i Roberto, van anar abans Pascua a la Duatló del Penyagolosa, canya, canya...
 
I també entre els dies de la Setmana Santa s'ha fet uns entrenaments per la Serra de Godall de part d'Alfonso Sancho i estirant cames per les pròximes curses i la Ultra dels Estels del Sud.

A part, de preparar senderes per la Ultra, deixant un camí prou net per tots els corredors que vindran a gaudir-la.
I una sortida Pequetrail per a totes les edats als Ports de Caro amb els nostres companys i els seus infants que tant d'hora marquen maneres. 
Clica en la imatge per accedir a l'àlbum de la Montse
I atents perque tenim:

LA CURSA DE PANXAMPLA

La cursa d'Alfara que es va canviar de data i que sabem que és de les més boniques i impressionants de les nostres terres i que vindrà acompanyada d'un temps magnífic. Si no vos heu apuntat, cliqueu en la imatge:

ULTRA ESTELS DEL SUD

I el temps arriba! recordeu que el dia 1 de Maig ja serà la tant esperada ULTRA ESTELS DEL SUD i cada dia s'apunta més gent tant a la Ultra com a la Half. Podeu accedir a més info clicant a la següent imatge i accedint a la web principal:
I recordeu que podeu seguir-nos per twitter a: @trailroquetes 
i a la ultra a: @ultraestels2015