pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 8 de març del 2016

Presentació de la Ultra Estels del Sud a Intemperie

La seu d’Intempèrie al 184 del carrer Villaroel de Barcelona ha estat l’escenari de la presentació de la segona edició de la Ultra Trail® Estels del Sud.
A l’acte han intervingut Jordi Pallarés per part de Kebo Events, el president del Club Trail Roquetes Albert Segura i el director de cursa i membre del mateix club Ivan García.
Al llarg de la seva intervenció davant d’una sala totalment plena, l’Ivan García ha explicat els detalls de recorregut i altres informacions de l’edició de la prova d’aquest any. Entre els assistents hi havia representants dels mitjans de comunicació i participants a la prova.

Pujada a la Foradada, Cursa i Canicrós

Continuant amb el Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre, aquest diumenge s'ha celebrat la Pujada a la Foradada a Sant Carles de la Ràpita on també s'inclouria la modalitat de canicross on, continuant amb la resta de Canicross, Jordi Bonavila ha lograt la primera posició general.
Com cada any, volem agraïr a l'organització el seu gran esforç per aquesta magnífica cursa i que esperem repetir el proper any amb moltes més ganes.
Oscar Serena calculant el temps que queda per esprintar
 
David Sole marcant somriure de baixada

Els campions en acció

Podi Jordi Bonavila



Recordeu que aquest cap de setmana és la sortida de dos dies a Font Ferrera

http://trailroquetes.blogspot.com.es/2016/03/cap-de-setmana-de-neu-i-el-proper.html

i que Trail Roquetes posa a disposició dels participants una assegurança per 5€/dia a tothom que no disposa d'aquesta (norma obligatòria de la Federació a totes les activitats organitzades per les seves entitats).


UT Les Fonts


La VI UT Les Fonts de Xerta,  3 etapes en 3 dies, 120 Km amb 6000m. D+, del divendres la nit fins al diumenge al migdia! Un cap de setmana inoblidable on gaudireu de l’acollida dels xertolins, doverencs, paülencs, pratdecomtins i alfarencs.
I també hi serem!
UT les Fonts: Albert Giné i Jordi Navarro 
La Nocturneta: Iris Perez i Josep Ramón Ponce 
Cursa de Les Fonts: Jordi Adell, Sandra Burgués, Jaume Castell i Jordi Ponce.
A tots, SALUT I CAMES!!