pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 30 de març de 2016

Acabada la setmana santa tornem amb la Cursa de la Pobla i la Xallenger de Tivissa

Comença Abril i amb aquest mes una bona temporada que s'inicia aquest diumenge amb dos events, La 9ª Cursa de la Serra de les Fites a La Pobla de Massaluca  i la 9ª Cursa BTT de Tivissa.

La 9ª Cursa de la Serra de les Fites es La Pobla de Massaluca és ben coneguda pel seu circuit únic i assequible amb dos recorreguts:
- circuit llarg de 21'5 k amb 800 +

- circuit curt de 11'6 k amb 350 +

Tots dos circuits marquen un trajecte complert i variat amb magnífiques vistes des del seu cim, indrets marcats per la Guerra Civil i la bona companyia d'un bon poble,
No hi faltes, encara et pots inscriure:
http://www.serradelesfites.com/#

El mateix dia, comença el calendari de Curses BTT de la Xallenger de Les Terres de l'Ebre amb la 9ª Cursa BTT "A per la cabra" a Tivissa.
La primera de les curses amb dos circuits segons dificultat:
- Circuit curt amb 21'6 km

- Circuit llart de 37'8 km

On es tornen a repetir els circuits de l'any passat més dues senderes més..I no ho oblideu! del 29 d'Abril a l'1 de Maig és la Ultra Estels del Sud!! Per això, aquest dia 31 de Març fem la seva presentació a partir de les 19:30 a la botiga Lo Corriol a 'Avda de la Constitució 26de Sant Carles de la Ràpita. 
Es prega confirmació de l'assistència a: agusticorriol@gmail.com