pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 11 d’abril del 2016

TrencaCims, Mitja Marató, Triatló de Deltebre i molt més

Trencacims

Enguany la Trencacims de Paüls ha estat diferent a la de la resta d' anys,  ja que totes les modalitats han tingut un circuit nou, el dia 9 es va fer la UltraMarató i el diumenge la Cursa i la Marxa, totes tres sumant més de 450 participants en total.




Jordi, va participar dissabte.

Sandra, 1a Senior de la Mitja de Trencacims. Go!!

I Roc, no es va perdre la del seu poble.

El dia va ser perfecte, els marcatge, tot i un problema (és complicat a cops evitar malentesos) era més que correcte, i sobretot valorar l'excel.lentíssim treball dels voluntaris i la gent del poble que demostren que Paüls es un poble petit en gent molt gran.
Tot i patir una mica, tothom hem gaudit de passar per Sant Roc ( parada obligatoria ), d'unes senderes i cims que tenen un atractiu molt especial ( el moment d'arribar al cim i planejar pel Mas de la Manela i la Barraca de Jordi és espectacular ).
I després de tots els kilòmetres arribes de nou amb una animada benvinguda a la Meta.













Mitja Marató de Tortosa

El mateix dia, a Tortosa, s'ha fet la Mitja Marató i també amb gran participació.  També hem tingut representació grogueta i hem gaudit d'un molt bon dia i una organització a l'alçada.



Go! Alvaro, Go!!


TriLimit Deltebre

I els germans Gine i Fran Vaquer van fer equip en la Triatló de Deltebre marcant un equip de luxe en totes les proves.





Sortida familiar

I part del nostre equip, petits inclosos, han anat a la Vall Cervera i les Gúbies de la zona.








Reunió per la Ultra Estels del Sud

I no ens cansarem de recordar que en menys de tres setmanes ja és la Ultra Estels del Sud i ens prenem molt seriosament l'organització, volem que tothom pugue gaudir tant o més que l'any passat, de les tres tres rutes: Ultra, Half i Mitja Marató.
I aquest divendres vam fer una nova reunió de voluntaris ultimant i detallant la Ultra.
Recordeu que teniu tota la informació oficial i les inscripcions en:
http://ultraestelsdelsud.com/





Som-hi!!


NOTA - Podeu veure més media en:
https://goo.gl/photos/LQBjaoep4T7u91PQA