pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 20 d’octubre del 2016

A punt per la Cursa dUlldecona i molt mes

TrencaMoles

Acabada la Cursa i Marxa de Xert, la Trencamoles. Enguany no podiem faltar!!

10K a Tortosa 

Continuant amb les activitats d'aquest cap de setmana, també hem tingut representació de luxe als 10K de Tortosa , cursa organitzada per l'ATE.
Albert Giné i Alvaro donant-ho tot!



Cursa Ulldecona

Ara, aquest pròxim diumenge, i continuant amb el calendari de Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre, arriba la IX Cursa d'Ulldecona organitzada pel Club Sudactiu.
I, a hores d'ara, ja tenim representació amb ganes de corre-la. Encara ets a temps, entra al web:
http://www.circuitebre.cat/inscripcions/19/nou/


XVI Trobada BTT La Moleta

I deixant les sabates per les rodes, està prevista la XVI Trobada del Club BTT La Moleta el pròxim dia 6 de Novembre a Paüls, una ruta plena de camins i senderes que no deixarà ningú indiferent.


Cursa de Sirga 

I el mateix dia 6, es fa la Cursa de Sirga de Mora, en el que ja tenim corredors preparant-se per gaudir-la.