pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dissabte, 19 de febrer de 2011

Anims...

Mentre esperem les cròniques de la sortida d'avui de Jordi pel carrasclet, i de demà dels que faran sortida pel port, i d' Iñaki i IvanGPS pel coll de l' Alba (ai,,ai.. ques perdran... ;-)  )

Uns videos per aquells que tenen la moral algo baixa, molta faena, o desprès de constipats propis o familiars.. estan algo cansats...

I també va, pels que dubten en apuntar-se a alguna marxa, o passar de la marxa a la cursa.. va per tots...

Cap comentari: