pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 24 de febrer de 2011

Entrenament dijous 24/2/2011 i van...?

A la tarde, tres valents, s' han tret l' uniforme i han anat a fer quatre senderes per Xerta (ja ens ho contareu), Alfonso, Felix i Josep... no hi ha quils pare.

I a la nit a trotar una mica: Albert Q., Bernat, Bernabé, Albert S., Jordi, i la benvinguda a Ricardo que el primer dia ha volgut fer el circuit llarg.

Els entrenaments especifics dels professionals fan estralls, ja que no poden quedar en el grup.. però diumenge ens trobem de nou a Miravet.

També donem la benvinguda a Pau Suazo, que juntament en Ximo Valldeperez faran la cursa de la Foradada (Rapita), fora del circuit el 13/3/2010. Una bona prova per fer cames.

D' aquí quatre dies ja ens trobarem sent de día...

Salut i cames.

1 comentari:

Ricardo ha dit...

Gràcies, un bon entrenament, segur que repetiré, fins aviat.