pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 22 de febrer de 2011

Miravet: The last competition...

No, no és que pleguem és que, " En una miiiiiiiiiica de soooooort"  Miravet serà la última carrera sense samarreta. (bueno, sense samarreta de grup, ...). Eixa és la idea,...desprès ja veurem.

Per tant, ja podeu apuntar-vos a Xerta, per no quedar-vos fora i no poder fer l' estreno.

Me sembla que no arribarem per la Marató de Bcn de Bernabé per la qual cosa hem trobat una samarreta d' imperio a Caritas,,, qui vulgue serigrafiar-la que porte retolador en tinta i que fique el que vulgue..jaja.

Si no anem errats de comptes, llista per MIRAVET:

CURSA: Tere, Jordi B, Benja, Ivan, Manel V, Alfonso, Fran, Llorenç, Iñaki, Xavi G.
MARXA: Bernabe, Narcís i Albert S.
algú més?

La crònica de la sortida de dissabte de Fran, Albert Q, Felix i Jordi P, la trobareu penjada dos cròniques més avall, baix de l' entreno d' Ivan i Iñaki.

Salut.

4 comentaris:

ivanGPS ha dit...

Bernabé, marxa????

Albert S ha dit...

Això he vist.... ?¿?

MARTEN DE LA BOVINE ha dit...

Bernabé t'en puc deixar una de la UEC TORTOSA.SALUT

ivanGPS ha dit...

Martí, pensa que Bernabé té clausula de resició