pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 18 de març del 2011

Crònica de la Nocturneta Xerta 18/03/2011

Acabat de sortir del forn (fa 30 minuts que Albert Q. ha arribat a meta) ja tenim els primers resultats.
Espectacular arribada a Xerta on, després de 23 km., el guanyador s'ha decidit entre tres a l' sprint.
Un cop més Puça s' ha superat, en un esprint de força i coratge. Molt bé, noi.

Molt bé també per Jordi B (l' Ultra) i Albert Q., complint amb l'objectiu de fer bon temps, dosificant pels 50 km que els queden demà (Xerta, Paüls, Montsagre, Alfara i a l' inrevés fins Xerta), i els 25 Km de la cursa de diumenge.

Albert Q. comenta que ha trobat a faltar corbes i pedres per la via verda, que se li ha fet llarguiiiiiiisssima.. però faena feta.

Ara a descansar, que demà a les 5h30m. al puesto, per sortir a les 6 de la matinada.

Adjuntem fotos de l' arribada de Puça (1h41m en 23 Km. espectacular), de Jordi B, Albert Q. i Ferran.

Sort i Cames pel que queda.