pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dissabte, 19 de març del 2011

Darreres notícies de la Trail de Xerta 50 km 19/3/2011

20h38m... més notícies.
Ens trobem a Ferran S. al super comprant botelles i botelles d' isotònica com si s' hagués d' acabar l' aigua de les fonts. Confirma que la Trail ha estat dura per la calor i la distància. També que tothom ha sortit a muerte ( a veure qui aguanta demà!!!) i que ha vingut molt de "mostruo" de fora.
Ha fet el recorregut en poc més de 9 hores al costat d' Albert Q. , arribant a les 15h45m. a Xerta (Sortida a les 6 h del matí).
Jordi B. al voltant de 10 hores.
No tenim notícies de Deo Salido que és el tercer company que ha sortit en el nom de Trail Roquetes.

Demà tindran el recolzament (moral?¿') de Josep B, Navarro, Jordi P, Iñaki i Fèlix, als 25 km finals.
Ara a descansar i recuperar-se.
________________ http://www.utlesfonts.com/ _______________
_______________________
Les darreres noticies de la Trail de Xerta ens indiquen que un vasc ha arribat primer, sent Albert Puça tercer amb poc més de sis hores. Més de 50 Km. en un dia espectacular per fruir de les vistes de Xerta, Paüls i Alfara.

Sense temps de Jordi B., si que sabem que Albert Q, ho ha fet en poc més de 9 hores.

Ja' ls podeu animar bé als dos demà, ja que els queda, desprès de tot el cansament, la darrer prova, la cursa de les Fonts de 25 Km.

A descansar i demà tots a les 7 h. davant l'esglesia.