pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 30 de maig del 2011

29/5/2011 Trail Roquetes a Paüls - Dimarts Reunió al Pavelló

Cursa de Paüls. Espectacular entorn i perfecta organització de la UEC. Un matí de patiment, esforç i alegria. Llorenç podi Junior, i la resta com a campeons. Esperem cròniques i fotos.

Fotos Marxa Paüls

Fotos cursa del Trail Roquetes.



Fotos de Fran (Forat de la Finella).
Fotos Totrail (gràcies)

Fotos Mauro (gràcies)

Fotos Jaume (gràcies)

Fotos Kiko (gràcies)

CRÒNIQUES (aneu enviant).



___________________________________________

Dimarts 31/5/2011 al pavelló de Roquetes, a les 20h15m quedeu tots citats per parlar sobre el tema del Km Vertical, entre altres. Que no es quede ningú a la "vall de les excuses".
No hi falteu, no seria el mateix.
Passeu-ho.

2 comentaris:

macagundena ha dit...

hola nois,
vull agrir l'ajuda que vaig rebre de l'ivan i laura després de caure a la solana d'engrilló. per cert, molts ànims i que trobeu solució al km vertical. estic convençut que com en equip ho resoldreu. per acabar a laura i ivan: porteu el cotxe a rentar la tapisseria que el dilluns que vé passaré. GRÀCIES I ÀNIMS.
xavi gilabert

Trail Roquetes ha dit...

De res, Xavi,.. gràcies a tu. I ens veim al km vertical, no ho dubtes....