pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 13 de maig del 2011

Cursa del Vent dels Reguers- Diumenge 15/5/2011.
Meeting point: Esglesia de Roquetes a les 7h50m. A les 8 sortida cap als Reguers.
Cursa: Albert G (Benvingut), Jaume, Jordi C (Benvingut), Xavi G., Núria, Ximo V, Ivan Gps, Ramon G, Jordi N, Jordi P, Iñaki.
Marxa: Ferran, Ramon A, Mercè, Ximo G (debutant), Maria Josep, Albert S. , i  Fran que no ha pogut entrenar darrerament.
Ben guapos en la samarreta, pentinadets, i davant meta foto de sortida de grup. A l’ arribar, ens fiquem a taula i comentem les peripècies.

Mitja de Formentera – Diumenge 15/5/2011
Aprofitant una escapada Tere i Puça faran esta prova. Primera sortida extra peninsular del Trail Roquetes. Sort i disfruteu.
Cliqueu a sobre la imatge per anar a la web de la Mitja.

Estels del Sud. Non Stop – Diumenge 15/5/2011
En principi Ferran, Albert Q, Moisès i Oriol.

SORT A TOTHOM, ENVIEU FOTOS I CRÒNIQUES. VOLEM SABER!!!
Entrenament Dijous 12/5/2011- Ens trobem Jordi P, Albert S., i la secció  “Quality Remolins” encapçalada pel nou fitxatge Alberto, Tere i Xavi G. Abans de sortir que ens trobem a Núria que tornava d’ entrenar, amb dubtes sobre la cursa d’ Alfara (Tranqui-la, poc a poc, en la Montse que també està apuntada, i si cal t’ acompanyem els darrers km.). Com comença a ser habitual, aquest cop qui ha vingut en bici ha estat Albert Q., fent campanya donat que diumenge en Moisès, Ferran i Bernabé, volen fer, els estels del sud non stop. Tere i Albert S., circuit curt, i la resta el llarg. Bon entreno.