pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 11 de novembre de 2012

Gandesa per Albert i apunteus al dinar de germanor KMV-UEC

Avui l' himne de Roquetes ha sonat a Gandesa.
Albert Giné ens comenta que després d' esquivar els efectes secundaris de la boda d' ahir (felicitats als nuvis) i d' aixecar-se sense fer molt de soroll per no despertar ningú i sentir allò de:"xeic!! on vas ara?":
 
S' ha presentat a Gandesa i a "difrutat" d' una màgnifica i dura cursa, per paisatges bonics i històrics.
Enhorabona, Albert.
 
I recordeu d' apuntar-vos a les properes curses. Mireu-les a la columna de la dreta.
 ____________
 
Afegint una nova activitat.
15/12/12
Igual que vam fer l' any passat, fem una pujada de germanor Trail Roquetes - Uec Tortosa al KMV, i sense que sigue precedent signem una treva regada per bons vins de 7 del matí a 7 de la tarde.
 
 Esta vegada per acabar de liar-la hi ha la possibilitat de fer MAR i MUNTANYA.
 
Tren cap a l' Ampolla, BTT fins Caramella, Pujada Caramella-Caro i dinar als Pous de la Neu.
 
Es pot fer tot, alguna cosa o res.
 
CONSULTEU I APUNTEUS AL SEGÜENT FORMULARI.
 
___________
 
Animeus.