pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dissabte, 17 de novembre del 2012

Masdenverge groga i demà Marxa de la Uec

Avui a les 8,30m del matí ja feien cara de voler liarla.
Davant l' esglesia Angels, Montse, Albert "Puça" i Bonavila.

Jordi A. i Albert que entreguen la bandera però tenen que marxar de forma urgent per fer un esmorzar de forquilla (agafar forces per poder després quadrar els números del Trail).
A Masdenverge la resta de l' equip: Josep's, Neus, Jordi B, ....


En definitiva que pel que sembla (i a l' espera de més notícies), Jordi ha aguantat molt bé el primer lloc fins als darrers km, quan per darrera han arribat diversos corredors,.. entre ells un tal Puça.

I demà Marxa de la Uec: A les 7h30m davant l'esglesia de Roquetes i si no, a Paüls directament.
Ja podeu portar fotos i cròniques.
Menos mal que va Enrique (jajaja).

També volem donar la benvinguda a un nou membre del Trail: Benvingut Alfonso ( ja mos diràs quines mentides t' ha comptat Navarro per enganyar-te, jajaja).

Com podeu veure als links superiors: HEM ESTRENAT SECCIÓ FEDERADA DE TRIATLÓ.
Poc a poc ficarem més informació: logo, mallot, etc..



I no us perdeu este video:

2 comentaris:

AbahataR ha dit...

IEP, ja teniu la crònica d'avui en:
http://croniquesdefenrir.blogspot.com.es/2012/11/xxiv-marxa-del-port.html

JordiB ha dit...

jaja "Jordi ha aguantat molt bé el tercer lloc fins al final" suant sang i llàgrimes... puça em va esperar a vore si podia seguir el ritme del segon, però jo anava esbufegant i no em veia en cor d'aguantar aquell ritme tota la cursa, així que va posar el turbo i volant cap a meta. però anar un parellet de kms propet d'ell fa un goig! ;)