pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 28 de novembre del 2012

Horta tanca el circuit - Divendres festa clausura - i preparem la Caminada i la Sant Silvestre.

Horta ha tancat el Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l' Ebre.
Jordi i Albert van participar en molt bons resultats (de fet corre una foto pel facebook de Puça en un taló i unes botelletes de regal).
Felicitats als dos.
Cliqueu a sobre per veure més fotos (organització/ Mauro)
 
Altres fotos i classificacions, AQUÍ

La festa de comiat del Circuit, entrega de premis i reconeixements serà el divendres 30/11 a les 20 h a Tivissa. Una representació del Trail hi anirà (si algú vol pujar que envie un correu a rroquetes@gmail.com).
En breu les classificacions del Circuit per equips i individuals AQUÍ.
 
Per altra banda s' està treballant de valent per enllestir:
16/12/2012
i
LA SANT SILVESTRE 2012
31/12/2012
que organitzem amb els companys de Jesús a la carretera que ens uneix.
A xalar, i este any en regal al fer la inscripció.