pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 23 de novembre del 2014

6ª Cursa de les Roques - 6ª Marxa BTT de Santa Barbara - 91 Jean Bouin

I aquest cap de setmana tampoc ens em quedat parats! S'aproxima el final d'any i ja han acabat les curses de muntanya i avui hem estat corrent a Horta de Sant Joan, a Santa Barbara en BTT i amb la representació de Ferran Agramunt a la 91a Jean Bouin a Barcelona.

VI CURSA DE LES ROQUES


Ja ho vam dir a l'anterior entrada que hi seriem, allí hem estat, marcant la grogor en una de les curses de muntanya més exigents i més boniques. Moltes felicitats a l'organitzacio per la seva feina! Vos deixem les galeries de fotos: 







Fotos de Jaume Sancho

6ª MARXA BTT FIRA DE L'OLI A SANTA BARBARA


Amb les representacions de Javi Gine, Marc Gine, Jordi Ponce i Enrique Vilchez entre altres, també ens han representat a la sortida BTT de la Fira de l'Oli a Santa Barbara, plena de senderes i camins exigents 

Podeu veure la crònica d'Enrique Vilchez clicant en el següent enllàç:

Clica en la foto per veure l'album i videos

91a Jean Bouin de barcelona

I per última representació, tenim a Ferran Agramunt a la 91a Jean Bouin de Barcelona, marcant els nostres colors en una cursa de nivell com aquesta, molt be maquina!!