pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 20 de novembre del 2014

VI CURSA DE LES ROQUES

La famosa i exigent cursa d'Horta de Sant Joan que clausura les curses de muntanya amb una ruta magnífica, exigent i preciosa. A més, enguany tenen la 1ª Cursa Junior de les Roques.
Aquí teniu la ruta de la cursa:
I també representació del Trail Roquetes:
Ivan Garcia Maigi
Oscar Garcia Tobajas
Ivan Mauri Mauri
Nuria Pallarés Flos
Jordi Sebastià Margalef
Molta sort i cames!!!



6ª Marxa BTT Fira de l'Oli a Santa Barbara

El mateix dia i en paral.lel hi ha la 6ª Marxa BTT de Santa Barbara que promet 36 km de ruta ENDURO-ALL MOUNTAIN per a tots els gustos i colors. On també hi haurà representació del Trail Roquetes  Ja que no disposem de la ruta, suposo que ens trobarem una bona sorpresa.


Pròxim event! 2ª Cursa dels Cingles

Clica en la imatge per accedir a la pàgina oficial